OM PLEXUS

PLEXUS er Phillip Frier Kofoed Albrechtsen


Jeg bliver inspireret af mennesker, jeg synes det er fedt at høre alles historie, jeg nyder at lytte til hvad folk har gjort af ting i deres liv, men mest af alt elsker jeg at mærke den energi der eksisterer mellem mennesker. Jeg nyder at lytte til hvad folk brænder for, hvad der gør dem passioneret over noget, ALLE har en passion for noget, den passion skal vi finde frem i alle. Tænk på den gang du var barn og du sad på gyngen og kiggede mod skyerne og forestillede dig de særeste dyr som skyerne formede, hvad drømte du om? hvem var du? En ting er sikkert du var i hvert fald nysgerrig, frygtløs og glad på livet. Den nysgerrighed, frygtløshed og glad på livet, har mange af os glemt idag – den ligger helt sikkert glemt i al den uddannelse det idag er nødvendigt at have for at have en identitet.

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life."

JOHN LENNON

Børn er ikke kommet til verden for at lære af os voksne de er kommet for at lære fra sig til os.

Min egen historie.

Jeg valgte at blive massør, da jeg selv over en længere periode havde haft problemer i min højre ankel. Skaden var opstået ved et vrid i min fod efter en løbetur. Jeg forsøgte at få det behandlet hos læge og fysioterapeut, men først da en, lad os kalde det “alternativ behandler”, begyndte at tage fat om min læg og senere hen min muskulatur i låret og balden, mærkede jeg en bedring. Min ankel er idag smertefri. Det faktum at mit “problem” sad et andet sted end der hvor jeg selv tænkte, gjorde at jeg begyndte at blive interesseret i og nysgerrig på kroppen og hvordan den hænger sammen.

Min skade i min ankel var og blev min bedste ven, for den har ført mig til det sted jeg står idag og den har banet en vej til en anden forståelse af hvad der sker i vores kroppe.

Derfor er min passion ved MIN massage også at hjælpe de mennesker som kommer til mig med et specifikt problem at få dem igennem deres problem.

Jeg arbejder ikke ud fra en bog eller et præcist system, jeg arbejder med mennesket, som kommer ind af døren. Fordi efter min overbevisning, så er der desværre ikke skrevet en bog om lige netop dig eller mig for den sags skyld, uanset hvor unikke vi føler os. Der er derimod skrevet mange bøger om den ideelle krop eller det ideelle menneske 

– men findes den overhovedet?


PLEXUS • 519 519 16 • plexus@plexus-massage.dk • Søborg hovedgade 28, 2860 Søborg