Historier fra mit arbejde

"Stress ramt - stress fri.
De klassiske symptomer (høj puls, uro, svimmelhed m.m.) toppede for ca. et halvt år siden, og jeg sygemeldte mig fra arbejdet som daglig leder for kommunal genoptræning.Efter sygemeldingen deltog jeg i Phillips 3D behandling. Allerede efter 1. gang mærkede jeg ændringer bl.a. i form af mindre uro og større tolerance for høje lyde.Behandlingerne bliver et vendepunkt for min recovery. Behandlingens udgangspunkt i samspillet mellem det fysiske og psykiske blev virkningsfuldt for mig.
Jeg modtog i alt 4(eller var det 5?) behandlinger, inden jeg efter 3 ugers sygemelding genoptager mit arbejde.
I dag ca. et halvt år efter er jeg stadig tilbage på jobbet og stadig i gang med at realisere de essentielle emner fra behandlingen.

De bedste anbefalinger til Phillips intuitivt stærke og professionelle tilgang."

Jette 51 år, juli 2017 · 5-star review

"Kunden kommer til mig i foråret og har voldsomme smerter i lænderegionen ved alle former for bevægelse – specielt ved løb. Tankerne går på at det muligvis er noget i ryggen, men jeg er ikke enig. Jeg går i stedet i gang med behandling af ballemuskulaturen (hvor nervebanerne mellem ben og rygsøjle går igennem). Dette viser sig hurtigt at være ‘stedet’ da kunden har kæmpe smerter ved massage der. Efter 3-4 behandlinger, samme sted, forsvinder symptomerne og vi afslutter forløbet efterfølgende. Kunden har idag været forbi for at få en massage inden søndag, hvor kunden skal løbe halvmarathon."

Bonusinfo: Kunden løb en halv Ironman sommeren derefter. Dette troede kunden absolut ikke på kunne lade sig gøre inden hun kom til mig.

"Jeg havde en kunde som kom til mig i april måned, med et stort problem i skulderen. Kunden kunne på daværende tidspunkt ikke løfte armen grundet smerter, svømning var et absolut no go og armbøjninger blev der kun taget meget få af, hvis der over hovedet blev taget nogle.
Vi gik igang med et par korte men hårde behandlinger af skulder samt brystmuskulaturen. Efter første behandling var der i følge kundens eget udsagn klar forbedring – første positive tegn på at vi var på rette vej!
Vi valgte efterfølgende at gå lidt hårdere til brystmuskulaturen så denne kunne støtte op om skulderens forbedringer. Dette gjorde vi koncentreret de næste 2-3 gange og der var stadig store fremskridt, men ikke det endelige gennembrud. Gennembruddet kom til gengæld for alvor efter 4. behandling hvor vi igen gik på skulderen og samtidig et godt stykke under skulderbladet samt op langs rygsøjlen! Ved 5. behandling, som vi desværre, grundet ferie fra begge parter, først fik 4 uger efter, har vi nu lagt grundstenen for kundens “nye skulderliv”. Jeg har idag fået af vide at kunden svømmer alt det svømning kunden vil uden nogle former for problemer, løft af armen er absolut intet problem og sidst men ikke mindst armbøjningerne tages nu med et smil i stedet for et ansigt fordrejet i smerter…"

Hvad kan man lærer af det? Lige gyldigt hvor langt nede i suppedasen man havner, så er man selv kommet der ned, hvilket vil sige man også selv kan komme op, nogle gange skal man blot have et skub i den rigtige retning eller en hånd som hjælper en helt til tops igen.

"Sikken en fantastisk dejlig weekend det har været og ikke mindst for mig personligt…
Jeg bliver ringet op her over weekenden af én af mine kunder, vedkommende havde en forestående tur til New York omkring en måned efter jeg blev kontaktet første gang. Personen der ringer havde haft store problemer med blot at gå på trapper, overvejede ofte elevator i stedet for trapper, og ikke mindst var en dag med gang på mere end 2 km sammenlagt over hele dagen, med til at ødelægge hele næste dag. Kunden ringer næsten grinende og fortæller glad at der stort set ingen problemer eller smerter havde været over de 14 dage vedkommende var afsted."

Som sidebemærkning til denne historie kan jeg tilføje at vedkommende næsten havde givet op, efter at have været diverse behandlinger igennem ved andre behandlingsformer. Det bekræfter mig bare i at jeg har valgt det rigtige at stå op til hver dag!

PLEXUS • 519 519 16 • plexus@plexus-massage.dk • Søborg hovedgade 28, 2860 Søborg