Firmaaftaler

En firmaaftale med PLEXUS vil til en hver tid være en gevinst for dit firma.

Ved en firmaaftale med PLEXUS, vil jeg sørge for at dine medarbejdere, som ligger på min briks, får lov at få den ro de har behov for, de får behandlet de problemer de måtte have. Mennesker er generelt langt mere produktive og effektive hvis vi har ro og er i balance med os selv, både smertemæssigt samt i vores sind.

Efter min overbevisning, så vil dine medarbejdere være langt mere produktive, hvis de kan se at du som menneske er interesseret i dem som mennesker, fremfor at de blot er dine ansatte. Arbejdshesten vil ikke gå den ekstra mil, hvis ikke den ved at der ligger en gulerod og venter.

På den måde er jeg overbevist om, at en firmaaftale med PLEXUS, vil være en GEVINST for virksomheden og ikke mindst dig selv og dine medarbejdere.

Win – Win.

Idag er samfundet ikke til for mennesket, mennesket er til for samfundet. – Det skal vi have lavet om på, spørgsmålet er blot om VI er klar. Mit svar er enkelt, JEG er klar.

Husk på, VI er mennesker som har jobs, vi er ikke vores jobs.

Her er et par eksempler på hvordan en firmaaftale med PLEXUS kunne se ud:

Scenarie 1 Firmaet betaler hele regningen for det aftalte antal behandlinger til PLEXUS – Medarbejder har ingen udgift.

Scenarie 2 Firmaet betaler hele regningen for det aftalte antal behandlinger til PLEXUS – Medarbejder betaler selv den tid han/hun ligger på briksen (eks. bestiller medarbejderen 30 minutters massage hver måned hæves medarbejderens 160 timer til 160,5 timer pr. måned.

Scenarie 3 Der er opdelt betaling, firma og medarbejder imellem, PLEXUS sender regning på den procentvis aftalte del af behandlingerne, som firmaet vil betale. Medarbejderen betaler resten enten *via løn eller “up-front” til PLEXUS.  *Vælges via løn sendes den fulde regning til firmaet og firmaet sørger selv for opkrævning af den medarbejder-betalte del.

Scenarie 4 Bruttolønsordning. PLEXUS sender den fulde regning til firmaet, firmaet sørger derefter selv for at trække medarbejderne det de skal betale for behandlingen, dette kan (jvf. SKAT) gøres skattefrit, for medarbejderen.

Scenarie 5 Den skræddersyede løsning. Jeg er løsningsorienteret, så lad os finde den løsning der passer netop dit firma bedst.

PLEXUS • 519 519 16 • plexus@plexus-massage.dk • Søborg hovedgade 28, 2860 Søborg