Sponsorater

Plexus er stolt sponsor af JuicOrganic TourDeTaxa 2016 tour fra København-Paris. TourDeTaxa cykler for at samle penge ind til JulemærkeFonden, som støtter de danske Julemærkehjem.

Plexus sponsorerer også IronmAnders, som bl.a. lige har været til verdensmesterskabet i IronMan på Hawaii. Plexus har hjulpet Anders op til og efter løbene med forebyggelse af skader og som restitution. Anders blev blandt de bedste i hans aldergruppe på Hawaii.

 

 

JuicOrganic Tour De Taxa – Team København

Jeg har alle dage været fortaler for at alle skal have det godt. Om det var i skolen, på jobbet, i familien, på en teateropsætning eller generelt bare i min hverdag. Derfor har jeg netop valgt at sponserer cykelholdet JuicOrganic Tour De Taxa’s Team København.

JuicOrganic Tour De Taxa er et cykelhold, som kører for julemærkefonden, som driver de 4 julemærkehjem i Danmark.

Der skulle ikke mange overvejelser til før jeg valgte at sponsere et så godt projekt, som julemærkehjemmene er, de støtter de børn, som lider af overvægt og/eller bliver mobbet. Et af deres slogans lyder:

Her bliver børn – børn igen.

Jeg synes personligt ikke at der findes et bedre tidspunkt at sørge for at et barn får lov at få en god tilværelse, det er det tidspunkt i ens liv at man er mest sårbar.

Samtidig føler jeg også at vi voksne mennesker kan lære utrolig meget af deres slogan, det vigtigste i vores tilværelse er at bibeholde et godt forhold til hinanden og derigennem glæde og smil i hverdagen.

 

IronmANders

Jeg har som ung knægt altid været super aktiv i form af fodbold på forholdsvis højt plan i ungdomsårene og ikke mindst en masse boksetræning, med træningspas mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag samt kamp søndag. Senere hen har min aktivitetsrate dog primært været fokuseret på frivillig teater, hygge med vennerne og et “lille” hyggefodboldhold i København.

Så for at jeg stadig har en feeling med den konstante træningsrate har jeg i Plexus Massage valgt at sponsere Ironmanders, som løber fantomtider, i min verden, på amatørbasis til diverse ironman-løb, Triathlon, Marathon, halvmarathon, duathlon og diverse ekstremløb. Senest har han løbet ny PB til Københavns halvmarathon 2016.

Jeg har haft den glæde at hjælpe Anders til forberedelser op til løb heriblandt verdensmesterskabet i ironman 2015 på Hawaii.

Derudover har jeg støttet og hjulpet Anders ved diverse småskader og i restitutionsarbejdet efter løb.

 

juicorganic julemærke

PLEXUS • 519 519 16 • plexus@plexus-massage.dk • Gydevang 39 – 41, 3450 Allerød