Samarbejdspartnere

3D Group

3D Group, er et netværk, en platform, en sparringsgruppe og et samarbejde mellem nogle af danmarks absolut bedste behandlere, coaches og trænere. Alle i 3D group har en enkelt mission, “Vi hjælper mennesker”.

Vi har tilsammen haft langt over 100.000 mennesker i vores hænder, stor som lille, “kendte” som “ukendte”, Elitesportsudøvere som fritidsmotionisten, sofaliggeren som arbejdsmanden/kvinden, i og for sig alle typer som man kan være. Fælles for alle disse klienter er at ingen af dem er ens ingen af dem har oplevet præcis det samme i deres liv, hvilket vil sige at ingen af deres problemer er ens.

Vi mener at alle mennesker er unikke og har hver deres historie, derfor er der ikke én behandling som er ens.

Vi tror ikke på facitlister for hvis der er noget som er rigtigt er der også noget som er forkert. Er der nogen som er raske er der også nogen som er syge. Er der nogen som er glade er der også nogen som er sure – men hvad med dem midt imellem?

3D group er et samarbejde jeg er meget stolt af at være en del af, det har vækket min passion for at hjælpe og gøre en forskel og det motiverer mig til blive ved.

Du kan læse meget mere om hvem vi er og hvad vi laver på dette link.

www.3d-group.dk – “Vi hjælper mennesker”.

Amino

I samarbejde med Amino, har jeg opretttet en favorabel pris på første behandling til Amino’s kunder.

Amino er et debat og oplysningsforum for iværksættere – store som små. På Amino’s side er der masser af viden både inden for økonomi, personalepleje, opstart af virksomhed etc.

Følg nedenstående link, hvor du kan udforske Amino universet og begynd allerede idag med at deltage i debatterne.

www.amino.dk

PLEXUS • 519 519 16 • plexus@plexus-massage.dk • Energivej 30 1.sal 2750 Ballerup